Prehransko svetovanje ENA na ENA z meritvami

Vse kar ste želeli izvedeti o zdravi prehrani, pa si niste upali vprašati

Prehransko svetovanje ENA na ENA z osnovnimi meritvami prehranskega statusa telesa

je namenjeno posameznikom, ki se zavedajo da je izbira, priprava in vnos zdrave, varne in polnovredne hrane v telo osebna odločitev vsakega odgovornega posameznika, ki je ne smemo brezskrbno prepustiti trenutnim modnim dietam, oglaševalskim akcijam, živilskim podjetjem, organizacijam…

Pri našem osebnem pristopu spodbujamo kulturo preprečevanja z uporabo enostavnih, certificiranih, zanesljivih in dostopnih rešitev na področju prehrane, zdravja in okolja.

Osebna prehranska obravnava, omogoča vsakemu posamezniku razvoj boljšega, bolj razumevajočega in uravnoteženega odnosa do hrane, okolja in gibanja, v zameno pa daje trdne temelje za sprejemanje odgovornih in trajnostnih prehranskih izbir za življenje. Naše geslo se glasi »bolje preprečiti kot zdraviti«. Z našim celostnim pristopom, ki temelji na preventivnem delovanju, lahko pravočasno odkrijemo številne drobne opozorilne znake pomanjkanja določenih hranil v telesu, ki bi jih v hitrem tempu sodobnega življenja spregledali.

Celostno delovanje nam omogoča, da lahko pravočasno zaznamo spremembe in  ukrepamo s prilagoditvijo prehranjevalnih navad ter življenjskega sloga vsakega posameznika  še preden pride do pojava kroničnih sprememb.

Osebno prehransko svetovanje  z meritvami mineralno-vitaminskega statusa telesa traja 60 minut in obsega osebni posvet s strokovnjakom holistične prehrane, izvedbo meritev (ITM, DT, vitaminsko-mineralni status), takojšnji vpogled v rezultate meritev in izvedbo ukrepov za ohranitev/izboljšanje stanja, pripravo prehranskega načrta prilagojenega posamezniku ter spremljanje napredka.

Za prosti termin pišite na naš elektronski naslov.

Uživajte zdravo življenje !

Posvetovalnica Bionutris

Naravno in Zdravo